Firandet av 9-åringen

Det är ju inte klokt att vi har en 9-åring här hemma! Hon, som nyss var så liten så liten. 

Vi började firandet redan på lördagskvällen med uppesittare med andra Harry Potter-filmen och godis. Mollan är HP-frälst till min stora glädje. På söndagsmorgonen väcktes hon av skönsång på tre språk, massor med paket och en härlig frukostbricka. 

Jordgubbar och nutella var önskefrukosten.
Alfred hoppade upp i sängen med Molly och hjälpte till med paketöppningen. Han hade valt ut ett par fina blå örhängen som han gav i gåva.
Mikroskopet var en mycket bra present. Så spännande att spana på massa småsaker.

Under dagen följde cupcakesbakning och en väldans massa Harry Potter-lek. Bland annat skickades ugglan Hedvig fram och tillbaka med ugglepost under hela dagen. 

Ugglepost från Molly på Hogwarts.

På kvällen hade Molly bestämt vilken restaurang vi skulle gå på. Valet föll på Avenida Paulista, en italienare nere i stan. Där åt vi underbara pizzor, och Molly firades på brasilianskt vis genom att hela restaurangen sjöng ”Parabens” och hon fick ett berg av sockervadd med ljus i. 

På Avenida Paulista.
Gömmer sig i ett berg av sockervadd.
Frukt och chokladfondue fick avsluta en lyckad födelsedag.

Idag fortsatte firandet när Alfred och jag kom med cupcakes till Molly och alla hennes klasskamrater. Även här fick hon njuta av födelsedagssång på tre språk. 

Alla kompisarna i klassen!

Och nu återstår bara stora kompiskalaset som ska gå av stapeln till helgen. Med Go Kart och Harry Potter-tema. Förberedelserna har startat! 

”Den gyllene kvicken” görs av Ferrero Rocher.
#1 - - Anonym:

Mamma. Vilken härlig födelsedag

Svar: Ja Molly var nöjd. 😊
brasilienmillan.com

#2 - - Jenny G:

Ljuvligt!! De kommer ju sakna rejäla födelsedagskalas när de flyttar hem! 🤓