Gott nytt år! 🍾🥂Feliz ano novo! 🎆

Nyårsaftonen firades i vårt condominium med en hel hög grannar. Vi var nästan 30 personer, både vuxna och barn. Och det var himla trevligt! 

Gott nytt år!

Vi var klädda i vitt, som man ska på nyårsafton i Brasilien om man vill att det kommande året ska bli fredligt. Och det vill man ju. Mycket symbolik här på nyårsafton både vad gäller färger och mat. Till exempel äter man linser för att få pengar under kommande år, samt griskött och absolut inte kyckling. Varför? Jo för att grisen bökar framåt medan kycklingen/hönan sprätter bakåt. Och man vill ju gärna se framåt och inte bakåt. 

Vi hade med oss ugnsbakad limelax med fetaostcremé och chokladbollar. Alfred höll ut till fem i tolv men Mollan partajade ända till kl två på natten. Så sov hon till halv 12 i morse också. 😅

Condominiumets finest.

Om 2016 kommer bli ihågkommet som året vi flyttade till Brasilien så kommer nog 2017 kommas ihåg som året då vi verkligen började trivas och leva här. Och så var det året då vi reste väldigt mycket. Och så gifte vi oss! Och vad som händer 2018 har jag faktiskt ingen aning om. Ska vi stanna här eller flytta hem till Sverige? Och var ska vi resa? Förutom till Sverige till sommaren som är spikat. 

Bästa dagen 2017 ❤️
#1 - - Jenny G:

❤️ 2018 nästa! ”Stig till toppen av världen... ”

Svar: Med dig vid min sida eller på min axel. ❤️
brasilienmillan.com