Vab när det är som bäst.

Den här veckan har kidsen varit lite sjuka. Det började med att Molly blev tokförkyld på söndag kväll. Hon fick vara hemma måndag och tisdag och kurera sig. Jag körde Alfred till skolan som vanligt och Moll och jag kollade film och bakade bullar inför international fair på lördag. 

Bullar i stora lass.
Mollan gav dem godkänt.

På onsdag var båda barnen i skolan men på kvällen fick Alfred feber. Så på torsdag åkte Mollan till skolan och Affe och jag stannade hemma. Vi bygger lego, leker Mario, spelar tv-spel och fikar. Riktigt mysigt! 

Mr Super Alfred Mario Bros.

Denna veckan har vi också haft diverse hantverkare, leverantörer och installatörer på plats i huset, så det har ju passat bra att jag ändå har varit hemma. Vi har fått vår nya tvättmaskin levererad. Sen har vi fått den installerad en annan dag. Och så har nån tekniker varit här för att fixa en läckande kran i vårt badrum. 

Med tvättmaskinen gick allt fint. Den funkar och jag jobbar mig nu igenom tvättberget som ansamlats under veckan. Den läckande kranen däremot. Vet inte vad jag ska säga. Den läcker inte mer. Men nu har jag inte varmvatten i min kran längre. Ett problem löst, då kommer ett nytt. 

Nu ska Affe och jag snart dra iväg till skolan. Vårt bås (till morgonens international fair) ska dekoreras i svenska färger, med flaggor, midsommarstänger och älgar. Och så håller vi tummarna för att hela familjen är friska i morgon. 

Onsdag. Den dagen denna veckan då barnen var friska samtidigt. Cykling i condominiumet på kvällskvisten.
#1 - - Jenny G:

Finast är ni, sjuka som friska!! All lycka idag!!! Hoppas det blir en toppendag! Vattnet löser ni en annan dag... 😍 Lite brassigt måste det ju va, att saker inte löser sig så enkelt menar jag! 😂😘

Svar: Toppendag! 👍🏻 Mycket brassigt är det! 😂😂
brasilienmillan.com

#2 - - Anonym:

Mamma. Lycka till i dag. Hoppas ni är friska❤️😄

Svar: Tack! ❤️
brasilienmillan.com