Han hade vägarna förbi...

Jag fick ett meddelande för några veckor sen. Av Jockes kompis André. Han skulle till Sao Paolo och jobba och tänkte ta vägen förbi (!!!) Curitiba för att hälsa på. Han ville att det hela skulle bli en överraskning för Jocke och undrade när det kunde passa. 

Så efter lite smusslande kom han sent på måndag kväll. Jag hade sagt till Jocke att jag hade en överraskning och att han inte fick gå och lägga sig. Först trodde han att jag skulle laga nån god middag men det märkte han ju snart att jag inte hade tänkt. Vi poppade popcorn och kollade på film och väntade. 

Alltså, det var sjukt roligt för han hade verkligen ingen aning om vad som väntade. Så när klockan slog 22 ringde det från portarian och de frågade om de fick släppa in en taxi. Jocke bara ”Alltså Camilla, vem kommer? Jag orkar inte vara social” He he! André klev ur taxin med ett ”Tjena mannen” och jag har nog aldrig sett Jocke så förvånad. Han blev ju skitglad förstås. 

Kompis på besök i Brasseland. Firas med Caipirinha såklart.

Så nu försöker vi maxa Andrés dagar i Curitiba med grill, sightseeing, manikyr😁, shopping (Havaianas såklart, vad annars?) och bra restaurangbesök. Det är semesterkänsla. Dessutom hade han med sig sverigevaror i form av hönökaka, lagrad ost, godis och rökt lax. Till hela familjens stora glädje. 

Stor Churrasco med extra allt.
#1 - - Jenny G:

Lovely!! 🤗🤩

#2 - - Jenny G:

Lovely!! 🤗🤩

#3 - - J:

Så sjukt roligt alltså.