En operation som aldrig blev av.

Idag skulle Molly göra ett litet kirurgiskt ingrepp och vi bestämde redan när vi fick reda på den här tiden att vi skulle göra nåt mysigt av den här dagen. Lite läskigt är det ju när man ska opereras, eller repareras som Molly har sagt hela dagen. Och då gäller det att blanda upp det läskiga med härligheter. 

Jag hämtade Molly på skolan innan lunch trots att vi inte hade tid hos läkaren förrän i eftermiddag. Sen följde ett mys utan dess like. 

Världens bästa lunchsällskap.
Vi gjorde manikyr och Molly valde olika färger på sina händer.
Underbart att få hänga med denna lilla smarta människan en hel dag - bara vi två!
En squeezzy shopkin inhandlades inför ”operationen” så hon skulle ha något att klämma på om hon blev rädd eller om det gjorde ont.
En fika hann vi också med.

Sen begav vi oss till läkaren. Jag förstod direkt vi kom in på rummet att här skulle det inte bli någon operation idag. Det visade sig att det var ytterligare en konsultation med ytterligare en läkare. Vi fyllde i en massa papper och fick en remiss till den verkliga operationen (tror jag i alla fall) om några veckor. The confusion of Portuguese!

Dagen blev kanske inte precis så som vi hade tänkt oss men Moll och jag fick i alla fall en supermysig dag tillsammans. Och nu har vi en härlig långhelg framför oss med en väderprognos som lovar sol och värme varenda dag. Ljuvligt! 

Resten av fredagen tillbringade vi hemma. I lugn och ro med olika ”aktiviteter”.

Jocke jobbade lite på altanen medan Alfred klistrade in fotbollsspelare i sitt album. ( Herregud vad det häringa VM i fotboll är stort här i Brassseland. Omöjligt att undgå.)
Molly gjorde olika skapelser i Play Dough. ”Happy Unicorn day” på er!
Och Jocke och jag beställde argentinska empanadas på hemkörning. Detta är vår nya fredagstradition. En mycket bra sådan.
#1 - - Jenny G:

Mysigt att ni fick en fin dag iaf!!! 🙌🏼👌🏻😍

Svar: Super! 💅🏻💕👌🏻
brasilienmillan.com