🇸🇪 Sweden 🇸🇪

Som ett litet Sverigeteam gled vi in på Early childhood center i morse med datorn och Sverigepresentationen i ena handen och 60 chokladbollar i den andra. De små händerna bar på blågul flagga, Pippi Långstrump, Lilla gubben och Herr Nilsson. I år tog jag med mig förstärkning i form av Molly och Alfred för att göra årets framträdande om vårt avlånga land. 

Helt snygga klädda i blågult är vi Team Sweden.

Det är faktiskt en grej som är väldigt härlig med den här skolan. Att man som förälder kan engagera sig och vara väldigt aktiv i barnens skoldag. Jag älskar det! Och man blir ju så vansinnigt stolt över sina små som står och berättar om älgar och svensk kyla på engelska som om de aldrig gjort nåt annat. 

Jag tror också att det är viktigt att vi pratar om Sverige. Alfred hade precis fyllt 4 år när vi flyttade och även om det bara är ett år sen så vet jag inte hur mycket han minns av tex snön. Han var ju liksom bara 3,5 år då. I går kväll när vi skulle gå och lägga oss bad han mig att berätta mer om Sverige. Lilla gubben! ❤️

Barnen var väldigt nöjda och stolta över vår lilla presentation. Och när jag frågade de andra barnen vad de lärt sig om Sverige så svarade nästan alla nåt om älgen. Där ser man vad som fastnar hos de små liven. En tjej konstaterade att "Sweden is my favorite country of all the countries." 

Jag är nog ändå beredd att hålla med. 

Mollan bjöd på chokladbollar!
#1 - - Jocke:

Heja Sverige!

#2 - - Jocke:

Heja Team Sweden!

#3 - - Jenny G:

Grymme er (alltid) och grymma Sverige!! (Nästan jämt) ❤️

#4 - - Jenny G:

Grymme er (alltid) och grymma Sverige!! (Nästan jämt) ❤️

Svar: Vi var faktiskt sjukt grymma. 😂🇸🇪👏🏼
brasilienmillan.com