Fredagamyser efter värsta veckan i mannaminne

Äntligen fredag! Och fredagsmys med de här älsklingarna. Efter en riktig skitvecka, bokstavligt talat, kan det nu bara bli bättre. 

Veckan som gått. 


Måndag: Hämtade febrig och ledsen Alfred från skolan. 

Tisdag: Hemma med Alfred. Känner en otäck lukt ifrån källaren. Går ner för att kolla och möts av en stank. Allt som spolats ner från samtliga toaletter( ni vet vad man brukar spola ner i toaletter) uppe hade på grund av stopp i rören tagit en annan väg, upp genom toaletten i källaren. Åker och hämtar Molly på eftermiddagen medan sonen är hemma med Jocke som febrilt försöker lösa avloppsproblemen. Upptäcker sen att Molly också har feber. 

Onsdag: Hemma med två sjuka barn, som visserligen är ganska pigga, i en skitlukt utan dess like. Saneringsarbetet fortsätter. 

Torsdag: Har under hela dagen kontakt med våra nuvarande hyresgäster som ska flytta ut och överlämna nycklar. Roddar med snälla kompisar och släktingar som ska hjälpa till med nyckelövertagande och besiktning av huset. Sammanfattar hur det gick med ett ord: Katastrof! 

Nej, det var verkligen ingen härlig vecka. Och allt är inte löst ännu.  Men som tur är har veckan även skymtat några ljusglimtar. Som i onsdags när jag var ute med fina kompisar på restaurang och åt supergod mat. 

Då var jag lite glad ändå.

Köpte mig också en snygg orkidé för att pigga upp mig lite. 

Och nu står den där i fönstret och är alldeles vacker.
#1 - - Anna:

Benny har levererat för sista gången med flaggan i topp måste man ju ändå säga🙈🙈😂😂😜😜😥. Hoppas barnen kryar på sig. Kram på er😘

Svar: 😡 Barnen är redan friska som tur är.
brasilienmillan.com

#2 - - Jenny G:

Du är vacker!
Miss you! 😘❤️

Svar: Saknar dig med! ❤️
brasilienmillan.com

#3 - - Emma:

Vad fin du är Mill, mitt i allt elände 😘

Svar: Tack fina Emma!
brasilienmillan.com