MigrĂ€n đŸ˜©

Har legat med migrĂ€n hela dagen. KĂ€nde mig konstig redan nĂ€r jag vaknade i morse. Det var liksom som att hela nervsystemet var i obalans och jag rös till exempel nĂ€r jag borstade hĂ„ret. MĂ€rkligt. Jag som brukar fĂ„ migrĂ€n med aura fattade inte riktigt vad som var pĂ„ gĂ„ng. 

SĂ„ jag Ă„kte till skolan och lĂ€mnade barnen som vanligt och gick sen pĂ„ Mollys science presentation. Hon berĂ€ttade om ett projekt hon har jobbat med dĂ€r hon har undersökt om fĂ€rgen svart verkligen bara Ă€r svart. 

Sen blev jag sĂ€mre. KĂ€nde mig yr och  svimfĂ€rdig och fick gĂ„ ut och sĂ€tta mig en svĂ€ng. Fattade fortfarande inte att det var migrĂ€n utan tĂ€nkte bara att jag var trött eftersom jag ocksĂ„ Ă€r förkyld. Satte mig dĂ€rför i bilen och körde till stan för ett sedan lĂ€nge inbokat lĂ€karbesök. 

Sen kom huvudvĂ€rken och illamĂ„endet pĂ„ allvar och jag förstĂ„r inte hur jag lyckades ta mig hem. Men det gick och nu har jag legat i min sĂ€ng i 10 timmar. Hatar migrĂ€n. 

Och i morgon ska Alfred till en ny ortoped, vi ska till skolan och fira Molly som fyller pĂ„ lördag. Tanken var att jag skulle ha bakat ikvĂ€ll. Och i morgon kvĂ€ll Ă€r Festa Junina pĂ„ skolan, en stor fest för skolan alla elever, förĂ€ldrar och lĂ€rare. Och pĂ„ lördag fyller Molly och dĂ„ ska vi ha kalas. Hur ska det gĂ„? Hur ska det gĂ„? 

#1 - - Christer Sundblad:

Hej!
Har lÀst dom flesta av dina inlÀgg (ska lÀsa resten snart) och jag gillar dom verkligen. Helt underbart liv ni har :) Planerar sjÀlv att bo i Brasilien (Vila Velha) pÄ vintrarna om ca: 6 Är nÀr jag gÄr i pension men sprÄket Àr ju sÄ svÄrt att lÀra sig och inte verkar det bli lÀttare med Ären :)

Svar: Hej!
Vad roligt. Det Àr verkligen en ynnest att fÄ möjligheten att bo och leva sÄhÀr i en annan del av vÀrlden ett par Är. Vad har du för relation till Brasilien och Vila Velha? Ja inte Àr det ett lÀtt sprÄk portugisiska. Men nu, efter ett Är, tycker jag att jag klarar mig ganska bra.
brasilienmillan.com

#2 - - Christina:

FÄr se om du ser min kommentar eftersom inlÀgget Àr gammalt. Jag har ocksÄ haft kronisk migrÀn under mÄnga mÄnga Är, men ramlade pÄ en helt naturlig produkt som hjÀlper cellförnyelse vilket gjorde mig migrÀnfri till 99% efter nÄgra mÄnaders anvÀndning. Det finns ett liv utan lidande. Kontakta mig om du vill ha tips, kram!