Valentines day i bilder.

 
Den här vackra ampeln fick jag av min dotter i Alla Hjärtansdagpresent. Hon är så galet kreativ. "Jag tyckte det passade så bra till dig mamma för du gillar ju växter och nu är vi ju i Brasilien och kokosnötter är ju brasiliansk och då kom jag på det. Du ska få en kokosnötsampel." Pappan i familjen hade assisterat med borrandet.
 
Barnen i familjen väcktes och fick sedan hjärtanvåfflor och små presenter. Dagen till ära slapp de skoluniformerna och fick gå civilklädda till skolan. Det fanns dock en färgkod för dagen som var röd eller rosa. 
 
Alla hjärtanskramen!
 
 Varsågoda! Här va´re vindruvshjärtan.
 
På eftermiddagen hade Molly sin första "After school activity", vilket innebär att hon stannar kvar i ytterligare en timma på tisdagar och tordagar. På tisdagar aktiverar hon sig med Origami och på torsdagar är hon med i Eco club där hon ska få lära sig plantera, odla och skörda. Det betyder att jag, efter att ha hämtat Alfred, har en dryg timme att hänga med honom på skolans område. Här leker vi på nya fina lekplatsen. Nästa gång ska jag bara komma ihåg myggsprayen för under de 10 minuterna vi var där lyckades jag nog få 10 bett och de kliar som satan. För att prata klarspråk.
 
När Molly var klar och vi skulle åka hem visade temperaturen ute på 40 grader. Svettigt!
 
När vi kom hem plockade barnen upp alla sina små presenter, gulliga kort och allt godis de fått av sin kompisar idag. Det var en hel del! "Nu har vi till 18 lördagar igen", konstaterade Alfred.