Utflykt till vattenpark.

I lördags var vi på ett fantastiskt trevligt ställe. Vi hade hört talas om en vattenpark utanför Curitiba där man kunde bada i naturliga källor men ingen vi känner hade varit där. Vi bestämde oss för att åka dit och det var verkligen värt ett besök. 

Så fint! I rören leder man färskt källvatten. Det är vatten härifrån som vi köper hem och dricker. Vattnet i kranarna här lämpar sig nämligen inte för någon långvarig konsumtion. 
 
Här fanns en gullig liten kyrka. OM jag skulle velat gifta mig i en kyrka i Brasilien så hade den här kunnat vara en alternativ. Och så efterföljande bröllopsfest i vattenparken. Det hade varit något va? Kan man ändra sig nu? 
 
Runt om i parken fanns flera små pooler med färskt vatten. Vattnet byts ut helt och hållet varje dag och är helt fritt från klor och annat skräp.
 
I den stora poolen fanns en vattenrutch där barnen roade sig. Vattnet höll ca 19 grader i poolerna här, men vad gör väl det när det är över 30 grader i luften. Uppfriskande!
 
Mollan tränade på tekniken och fick upp farten ordentligt i slutet.
 
Och här kommer Affe i världens fart!
 
Porlande bäckar, stora träd och slingrande växter. Här kunde man hoppa i och svalka sin fötter om man hade lust. Och det hade man ju....
 
 
Hästar att leka med och så allt det gröna. Grönt, grönt grönt. Överallt olika nyanser av grönt. Det gillar man ju.
 
Vi tog oss också en promenad utanför själva parken in i skogen och följde skyltarna mot "Cascata dos Amores - de älskandes vattenfall. Eftersom vi alla älskar varandra så vansinnigt så passade det ju bra. 
Ser ni det lilla vattenfallet som är gömt därnere mitt i grönskan? Vem vill inte ta sig ett dopp och en dush där?
 
De här ville gärna.
 
Och jag med såklart!
 
Alfred passade också på att dricka - helt rent och väldigt gott vatten.
 
Höga träd och små små ungar. Både Molly och Alfred tyckte det var väldigt spännande och såg hela promenaden som ett enda stort äventyr.
 
Vi hade med oss matsäck som vi åt i parken i sällskap av massor av fjärilar.
Lyckades inte fånga den här på bild när den hade vingarna utbredda vilket var synd för den hade en vackert blå färg.
 
Vi var väldigt nöjd med vår dag här och vi kommer definitvt att komma tillbaka.
#1 - - Jenny G:

Verkligen fint! Va det den parken vi nästan åkte till när de gjorde rent poolen en dag?

Svar: Det var den! Vi hade inte ångrat oss om vi hade åkt. Men nu hade vi ju säkert en skön slappedag vid poolen istället.
brasilienmillan.com

#2 - - Vad härligt ni har det! Det är så kul att läsa dina uppdateringar och se alla fina bilder Millis 💕😘:

Vad härligt ni har det Millis! Det är så kul att läsa dina inlägg och att se alla fina bilder. Saknar dig! Pussar från Emmis 😘

#3 - - Vad härligt ni har det! Det är så kul att läsa dina uppdateringar och se alla fina bilder Millis 💕😘:

Vad härligt ni har det Millis! Det är så kul att läsa dina inlägg och att se alla fina bilder. Saknar dig! Pussar från Emmis 😘