Julens mirakel

Bara fyra dagar kvar till julafton och för första gången på flera år så känner jag ingen julstress. Jag är i och för sig inte i julstämning alls och firandet blir nog ganska annorlunda i år och väldigt litet. Mina julförberedleser so far består i att jag har bakat lussekatter, gjort glögg, köpt en skitful plastgran som barnen har pyntat, ställt fram två tomtar som vi hade packat i flygfrakten. Och på trappan till huset står vår isbjörn och svettas. Vi kollar på julkalendern på tv eller dator varje dag och barnen har varsin chokladkalender hitflugna från Sverige. Men thats´s it! No more. 
 
Men nu ska ni få höra om ett av julens mirakel. På torsdag, två dagar innan självaste julafton, kommer vårt hem!!! Som vi har längtat! Äntligen kommer containern med alla våra saker som vi inte har sett på över tre månader. Barnen har längtat efter sina leksaker. Ja till och med efter sina möbler och tavlor och nu snart ska det alltså äntligen vara här. Jag förebereder, planerar och möblerar i huvudet och vet ni? Det kommer att bli så bra!
 
Så vi kommer att fira jul i flyttlådor i år. Men det känns fantastiskt. Och om jag inte minns fel så packade jag ner ganska många förpackningar pepparkakor som vi alltså kommer att kunna njuta av på julaftonen.
 
 
Vacker och stämningsfull gran.
 
 
Världens finaste Alfred hjälpte till med knådandet av lussedeg.
#1 - - Anonym:

👍

Svar: :-)
brasilienmillan.com

#2 - - Anna:

Va kul att du börjat blogga Millis!! Kommer följa dig slaviskt :-*

Svar: Det är bra. Slaviskt alltså. Puss och kram
brasilienmillan.com