Äntligen hemma!

 

För sex dagar sen kom containern med vårt hem. Möbler inpackade i bubbelplast och papp och en herrans massa saker nerpackade i lådor. Och i sex dagar har jag packat upp och packat in, möblerat och försökt skapa ett hem i det fantastiska hus som vi hyr. Och det är inte klokt vilken skillnad det blev! Från att det stundtals har känts väldigt provisoriskt börjar det nu mer och mer kännas som hemma.

För er som inte vet så har vi alltså bott i tre månader med hyrmöbler. Alltså ett enkelt möblemang bestående av soffa, soffbord, tv-bänk, matbord och sängar. Jajemen, hyrsängar!!! Det vi har behövt i form av tallrikar, glas, stekpannor, kastruller och dylikt har vi köpt här. Vi har alltså haft ett startpaket, likt det från Ikea som man kan köpa när man flyttar hemifrån. Och det har funkat. Men det funkar ju att campa också. Det är bara lite tröttsamt i längden. 

 

Bjuder på några före- och efter-containernbilder.

 

Vardagsrum med hyrmöbler och plastgran.

 
Köket
 

 Alfreds rum. Med stolar från vardagsrummet som vi ställde för sängen varje natt så att han inte skulle ramla ur.

 
Mollys rum. Spartanskt inrett.
 
Vårt sovrum.
 
Och nu, voilá! Vårt hem!
 
 
 
 
Nu känner vi oss riktigt hemma. Här kan vi bo ett tag!
#1 - - Anna Ljungstrumpa:

Åh va fint ni fått älskade ni!! Måste verkligen kännas helt fantastiskt att få ordning på allt efter 3 månader. ❤️

#2 - - Klaus Plänitz:

Vad fint det har blivit

#3 - - Anonym:

Fiiiint!!! Ses snart!

#4 - - Anonym:

Fiiint!! Ses snart!!

#5 - - Anna-Karin:

Åååh, vad fint!!! Nyfiken på omgivningarna och husets utsida också... 😜 Njut av livet i värmen (vilket ni alldeles säkert gör). Stora kramar från oss alla i Majorna.